Αρχική / Trash / Σουρικάτα χτυπάει τσιτάχ και αυτό κατά λάθος νομίζει ότι το χαϊδεύει και αρχίζει να μουγκρίζει

Σουρικάτα χτυπάει τσιτάχ και αυτό κατά λάθος νομίζει ότι το χαϊδεύει και αρχίζει να μουγκρίζει

Γνωρίστε τον Κίντζι. Είναι ένα φιλικό νεαρό τσιτάχ στο Cheetah Experience, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στη Νότιο Αφρική που παρέχει καταφύγιο για πολλά απειλούμενα είδη, συμπεριλαμβανομένων των τσιτάχ, των λεοπαρδάλων, των αρσενικών λιονταριών, των αφρικανικών αίλουρων, των καρακάλ, των αφρικανικ…


Γνωρίστε τον Κίντζι. Είναι ένα φιλικό νεαρό τσιτάχ στο Cheetah Experience, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στη Νότιο Αφρική που παρέχει καταφύγιο για πολλά απειλούμενα είδη, συμπεριλαμβανομένων των τσιτάχ, των λεοπαρδάλων, των αρσενικών λιονταριών, των αφρικανικών αίλουρων, των καρακάλ, των αφρικανικών αγριόγατων, των λύκων, και μιας τίγρη της Σιβηρίας.

Ο Κίντζι αγαπάει τις σουρικάτες και συχνά πηγαίνει κάτω για να τις επισκεφτεί. Το αίσθημα, ωστόσο, σίγουρα δεν είναι αμοιβαίο. Όχι ότι αυτό πειράζει τον Κίντζι! Ενώ οι σουρικάτες βλέπουν τον Κίντζι ως φυσικό εχθρό και ως εκ τούτου μια απειλή, ο Κίντζι το μόνο που θέλει είναι λίγη προσοχή. Τρίβοντας τον εαυτό του στο περίβολο, μπορείτε να πείτε από τους φίλους του, ότι ενώ οι σουρικάτες προσπαθούν να τον αποκρούσουν με τρομακτικές επιθέσεις, ο Κίντζι το αγαπά πραγματικά, μπερδέυοντας τις επιθέσεις για φιλικό καλλωπισμό.

Σύμφωνα με τον φροντιστή Ντολφ Σ. Βόλκερ, ο Κίντζι σπάνια μουγκρίζει και οι «επιθέσεις» της σουρικάτας είναι ένα από τα μοναδικά πράγματα που του το προκαλεί. «Ούτε εγώ δεν μπορώ να κάνω τον Κίντζι να μουγκρίσει» λέει. «Νομίζω ότι στον Κίντζι αρέσει το ξύσιμο των σουρικάτων στην γούνα του. Αλλά σίγουρα προσπαθούν να τον βλάψουν. «Υποθέτω ότι κάποιοι το προτιμούν άγριο!»

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Cheetah Experience για να μάθετε περισσότερα για τον Κίντζι και τους φιλ-εχθρούς του, τις σουρικάτες.

Δείτε το βίντεο.https://www.youtube.com/watch?v=PfwBOCxEst8

[Dolph C. Volker][Cheetah Experience]

Πηγή

Σχολια

comments

Το διαβάσαμε εδώ: http://sugklonistiko.gr/

Σχετικά newspolis

Δείτε Επίσης

Αν βρεις Γυναίκα που έχει Αυτά τα 11 Χαρακτηριστικά, Κράτα την Καλά!

Κάποια στιγμή στη ζωή μας, συναντάμε εκείνη τη γυναίκα, που αποδεικνύεται η μοναδική που ψάχναμε …